Om vildmarkskajaking.se logga


www.vildmarkskajaking.se är en hemsida för den äventyrslystne vildmarksmänniskan med inriktning mot paddling i mindre åar med hjälp av kajak, kanot eller kanadensare. För oss står naturupplevelsen i fokus. De vattendrag vi siktar in oss på ska erbjuda så mycket av känslan av orörd vildmark som möjligt. Vi ställer inga krav på utmanande och tekniskt svår paddling utan att för den saken inte lockas till paddling av vildare vatten. Sidan är skapad av och drivs av Peter Lindquist och Torbjörn Nilsson.

Vi fick idén om denna hemsida i slutet av 00-talet efter att ha paddlat ett antal åar. Vi konstaterade att information på webben om vildmarkskajaking på det sätt som vi beskriver det inte fanns i någon större utsträckning. Eftersom vi började få ihop "en portofolio" av paddlade och inventerade vattendrag beslutade vi oss för att starta denna
site. www.vildmarkskajaking.se tar upp allt som man bör tänka på för att ro iland en expedition. Det kan låta som en enkel match att paddla en å från punkt A till punkt B, men faktum är att det kräver en betydande arbetsinsats både vad gäller planering och själva genomförandet om man vill ha maximalt utbyte av expeditionen .

Under våra expeditioner tänker vi på att inte skräpa ner och inte lämna kvar attiraljer som inte är från naturen kommen. Vi undviker att föra oväsen och paddla vårdslöst för att störa djur och natur så lite som möjligt.   
om vildmarkskajaking.se

Copyright © 2011 www.vildmarkskajaking.se logga